Em dic Manel Güell i Barceló. 

He nascut  i visc a Vilafranca del Penedès, envoltat de vinyes, prop del mar i de la muntanya, a mig camí de Barcelona i de Tarragona.

He exercit de professor de secundària de filosofia una pila d’anys. Primer en una escola concertada i després en tres instituts públics. 

Des de l’any 2001 em dedico a la formació a les organitzacions i des de l’any 2006 com a professional liberal.

Sóc professor associat a la Universitat de Barcelona (UB) des de l'any 2012

M'he llicenciat en Filosofia i Ciències de l’Educació per la Universitat de Barcelona. M’he format en  Programació Neurolingüística PNL  (Practitioner, Màster i Training) amb Allan Santos a l’Institut Gestalt de Barcelona i en coaching amb Tim Ingarfiel i John McWhirter i també en el programa de l’Eneagrama de la Fundació Claudio Naranjo. 

M’agrada passejar per la muntanya, córrer, llegir, viatjar i cuinar. I fer-la petar  amb els amics al voltant de la llar de foc. I també m’encanten el cinema i el teatre. Si hagués de viure en un altre país em trobaríeu a Itàlia.

Visc la meva feina de formador i de coach amb professionalitat, il·lusió i bon humor.Crec que és una activitat que m’enriqueix com a persona i que enriqueix les persones amb qui treballo.